Mümine Hatun Ortaokulundan Bir TÜBİTAK Klasiği

Mümine Hatun Ortaokulundan Bir TÜBİTAK Klasiği

Karaman'ı Bölge Finallerinde temsil edecekler.

TÜBİTAK tarafından her yıl düzenlenen ve öğrencileri bilimsel araştırma yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarında Karaman Mümine Hatun Ortaokulunun başarıları devam ediyor. 

Geçtiğimiz sene 5 proje ile Konya bölge sergisinde yer alan ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İbrahim Özdinç ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Araç İçi Çocuk Güvenliği: Akıllı Ön Koltuk Sistemi” adlı projeyle Bölge Üçüncülüğü ile ödüllendirilen Mümine Hatun Ortaokulu bu yılda başarılarına bir yenisini ekledi. TÜBİTAK tarafından duyurulan 2024 yılı 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışma sonuçlarında ilimizden bölge sergisine katılmaya hak kazanan 2 projede Mümine Hatun Ortaokuluna ait. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İbrahim Özdinç ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Televizyona Mesafe Koy: Akıllı Mesafe Kontrol Sistemi”-“Ağır Vasıtalarda Akıllı Kör Nokta Sistemi” projeleri ile İlimizi 22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında Isparta’da düzenlenecek Bölge Finallerinde temsil edecekler. 

mh1.jpg

mh2.jpg

mh3.jpg

mh4.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber