Muratpaşa'da "inovasyon Günleri" Başladı

Muratpaşa'da "inovasyon Günleri" Başladı

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen "İnovasyon Günleri" başladı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum...

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen "İnovasyon Günleri" başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezinde (ASSİM) düzenlenen program üç ay sürecek.

Yaratıcılık, girişimcilik ve inovasyon kültürünü yaygınlaştırarak Antalya'dan katma değeri yüksek, özgün ve yenilikçi projeler ortaya çıkarmayı hedefleyen "Muratpaşa İnovasyon Günleri"nde iki ayrı eğitim çalışmasının ardından en iyi iş fikirleri seçilecek.

Katılımcılar, üç gün devam edecek programda girişimcilik ve iş fikirlerini geliştirmek üzerine eğitimler alacak. İkinci etap eğitim çalışması ise ağustosta gerçekleştirilecek.

Eğitimlerin ardından ASSİM, iş fikri sahiplerine iş dünyası ile etkileşim, ön kuluçka, kuluçka ve ortak çalışma alanları, danışmanlık gibi destekler verecek.

Muratpaşa'da "inovasyon Günleri" Başladı

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber