Muratpaşa’da Öğrencilere Bir Spor Salonu Daha

Muratpaşa’da Öğrencilere Bir Spor Salonu Daha

Muratpaşa Belediyesi, Kızıltoprak Mahallesi'nde bulunan Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi'nin bahçesine inşaatına devam ettiği spor salonu, yeni eğitim ve öğretim yılıyla birlikte açılacak.

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, Dilşad Refizade İlköğretim Okulu, Güzeloba İlköğretim Okulu, Ermenek Ortaokulu, Namık Kemal Ortaokulu ve 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçelerine inşa ettiği spor salonlarına bir yenisini Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi'nde ekliyor.

Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce inşaatı yapılan spor salonunda zemin beton işlemleri devam ederken çalışmalarının yeni eğitim ve öğretim yılının başlayacağı eylül ayında bitirilmesi hedefleniyor. Spor salonunun ders saatlerinde öğrenciler arta kalan zamanda ise mahalle sakinleri kullanabilecek.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, Milli Eğitim Müdürlüğü'yle imzaladıkları protokol çerçevesinde Muratpaşa'da bugüne kadar 5 okulun bahçesine spor salonunu inşa ettiklerini söyledi. Metin-Nuran Çakallıklı'nın 6'ncı salon olacağını belirten Başkan Uysal, "Okul bahçelerine yaptığımız salonlar ve diğer yatırımlarımızla Muratpaşa'mıza birçok spor tesis kazandırdık. Müteahhitlik hizmetlerine başvurmadan, kendi olanaklarımız, kendi işçimiz ve kendi ustamızla bu hizmetleri sürdürüyoruz" diye konuştu.

Muratpaşa’da Öğrencilere Bir Spor Salonu Daha

Muratpaşa’da Öğrencilere Bir Spor Salonu Daha

Muratpaşa’da Öğrencilere Bir Spor Salonu Daha

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber