Müsiad Bu Sefer, Mustafa Sarı İçin "Destekliyoruz" Dedi, Ama...

Müsiad Bu Sefer, Mustafa Sarı İçin "Destekliyoruz" Dedi, Ama...

MÜSİAD tarafından Ocak ayı içinde yapılan toplantıda Ali Osman Cevher akıllarda soru işareti bırakmıştı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri yaklaşırken saflarda belli olmaya başladı. 

Adaylık açıklaması sürecinde birçok STK’nın desteğini alarak istişare sonucu KTSO Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Mustafa Sarı çalışmalarına devam ediyor.

Adaylık açıklamasından sonra MÜSİAD tarafından organize edilen bir toplantıda basın mensuplarından gelen "Mustafa Sarı'ya destek veriyor musunuz?" sorusuna Ali Osman Cevher'in MÜSİAD olarak bir aday konusunda karar verilmediğini, ilerleyen süreçte bir adaylarının olacağı şeklinde verdiği yanıt kafalarda soru işareti bırakmıştı.

Birkaç gün önce ise Mustafa Sarı ve heyeti MÜSİAD merkezinde Başkan Ali Osman Cevher ve yönetimiyle bir araya geldi.

MÜSİAD Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher, ‘’Müsiad, köklü bir geleneğe sahip iş Dünyası içerisinde yapılanmış önemli bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Bir olaya müdahale ve hamle noktasında bu geleneğe bağlı hareket ederek, şubemizin bütün birimleri ile yaptığımız istişareler sonucu, KTSO seçiminde aday Mustafa Sarı ve listesini destekleme kararı aldık. Daha önce de destek verilmesi konusunda mesafeli değildik ancak, ‘Tam destek verilecek’ diyebilmek adına, ekibimizin tamamının görüşlerini almak üzere açıklama yapmayı bu tarihe bırakmıştık. Hayırlı olsun’’ dedi.

KTSO Başkan adayı Mustafa Sarı ise desteğin önemine vurgu yaparak, ‘’Elbette her görüş ve STK’nın destek vermesinin önemi büyük ancak, bir iş adamları derneğinin KTSO seçimlerinde destek vermesi ve bu desteklerini kamuoyu ile paylaşması çok büyük önem arz ediyor. Başkan Cevher ve yönetimiyle uyum içerisinde çalışacağımıza ve ekibimize verilen tüm destekleri boşa çıkarmayacağımıza yürekten inanıyorum. 

Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte, üstlenmiş olduğumuz bu büyük emanetin hakkını vermek için, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz sözden hareketle hükmetmek için değil, hizmet etmek için, bu şerefli görevi yürüteceğiz’’ sözlerine yer verdi.

MÜSİAD Yönetiminin Sarı'ya destek açıklamasına rağmen bir özellikle bir dönem el üstünde tutulan ve sonraki süreçlerde değişiklik nedenlerle dernekten uzaklaşan/uzaklaştırılan  MÜSİAD üyelerinin bu süreçte nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

destek1.jpg
 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber