MÜSİAD İftar Yemeğinde Buluştu

MÜSİAD İftar Yemeğinde Buluştu

İş, siyaset ve STK lar bu iftarda bir araya geldi

Karaman'da düzenlenen iftar yemeği programına MÜSİAD Karaman Şubesi yönetimi, üyeleri, stk temsilcileri, Karaman Protokolü ve AK Parti Karaman il teşkilatı katıldı.

Yemek sonrası konuşma yapan Başkan Ali Osman Cevher MÜSİAD'ın kısa tarihçesinden ve vizyonundan bahsederek, katılanlara teşekkür etti.

AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk da hayata geçirilen projelere değinerek  Serbest Bölgenin önemine dikkat çekti, ihracat alternatiflerinin artırılması gerektiğine vurgu yaptı. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şubesi tarafından organize edilen iftar programı Karaman Grand Otel’de yapıldı. Programa, AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’un yanı sıra, Karaman protokolü ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş adamları katıldı. Programda konuşan Milletvekili Konuk, Serbest Bölge, Lojistik Merkezi, Havaalanı, Hızlı Tren, sulama projeleri ve turizm yatırımlarının Karaman için oldukça önemli olduğunu söyledi ve ekonomideki büyümenin daha da ileri seviyelere çıkarılması için ihracat yapılan ülke sayısının artırılması gerektiğine dikkat çekti. Karaman’ın daha güçlü bir konuma gelmesi için çalışmaya devam edeceğini ifade eden Milletvekili Konuk, “ortaya konulan hedeflere ulaşılması noktasında Karaman için, hemşehrilerim için hem bedenimi hem aklımı terletmeye devam edeceğim” dedi.

img_1024.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber