MUSİAD Karaman Şubesi İçin Açılış Programı

MUSİAD Karaman Şubesi İçin Açılış Programı

Karaman’da geçtiğimiz yıllarda kurulan fakat açılış programı yapılamayan MÜSİAD Karaman için açılış programı düzenlendi

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan MÜSAİD Karaman Şube merkezi açılışına katılmak üzere Karaman’a geldi.

Genel Başkan ve beraberindeki heyet açılış programından önce Karaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet göstermekte olan bir işletmeyi ziyaret etti.

Abdurrahman Kaan işletme hakkında yöneticilerden bilgiler aldı. Burada yapılan kısa toplantının ardından MÜSİAD heyeti Karaman Valisi Fahri Meral'i makamında ziyaret etti.

Cuma namazı sonrasında MÜSİAD Karaman Şube Merkezi açılışına geçildi. Açılışa Karaman Valisi Fahri Meral, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, İl Müftüsü Muhammed Lutfi Ketenci, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, komşu illerden MÜSİAD yöneticileri, üyeler ve davetliler katıldı.

basliksiz-2-039.jpg

MÜSİAD Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher  konuşmasında; “MÜSİAD’ımız 9 Mayıs 1990 yılında İstanbul’da 12 genç işadamı tarafından Anadolu sermayesinin gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında temsili noktasındaki görülen eksiklik üzerine kurulmuştur.
Zaman içinde bu yapı gerek yurtiçinde gerek yurtdışında karşılığını bulmuş. Şuan da yurtiçinde 86 noktada yurtdışında 73 Ülke ve 194 noktada teşkilatlanmasını tamamlamıştır.
Bu mükemmel organizasyona Karaman’ımızı da dahil etmekten onur duyuyoruz.
Karaman’ımıza şubemizi kazandıran Sayın Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan’a, kurucu şube başkanımız Turgay Baş’a, o dönemki AK Parti Karaman İl Başkanımız Kerim Dereli’ye, Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Açılışta konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ise; “Bugün mübarek Cuma günü ve ertesinde hemen Karaman şubemizi tarımın başkenti Konya’nın komşusu ülkemizin gururu Karaman’da açmaktan memnuniyet duyuyoruz.
Bugün şuanda temsili açılış yapacağımız. Bizler sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.
Ali Osman Cevher başkanımızın da söylediği gibi MÜSİAD bugün Türkiye’de 86 noktada Dünya’da 73 Ülke ve 194 nokta ile hizmet eden bir sivil toplum kuruluşudur.
Bu camiada Karaman’ı da dahil ettik. Karaman şubemiz zaten vardı ama biz henüz kurdelesini kesememiştik.
İş dünyası içerisinden hepinize sesleniyorum. Arkadaşlarımızı buraya dahil edelim. İnşallah Karaman’ı daha iyi yerlere getirelim.” dedi.

MUSİAD Karaman Şubesi İçin Açılış Programı

MUSİAD Karaman Şubesi İçin Açılış Programı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber