MÜSİAD Yeni Yönetiminden Karaman Valisi Fahri Meral’e Ziyaret

MÜSİAD Yeni Yönetiminden Karaman Valisi Fahri Meral’e Ziyaret

Karaman Valisi Fahri Meral MÜSİAD Karaman Şubesi Başkanı İbrahim Taçbaş ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Karaman Valisi Fahri Meral, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şubesi Başkanı İbrahim Taçbaş ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyarette, Karaman Şube Başkanı İbrahim Taşbaş yapılan genel kurulun ardından göreve gelen yeni yönetim kurulu üyelerini Vali Fahri Meral’e tanıtarak, MÜSİAD Karaman Şubesi olarak yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yeni yönetimle bir süre sohbet ederek, görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Vali Meral, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek başarılar diledi.

dsc_5109.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber