MÜSİAD'dan Mevlüt Kuntoğlu'na Ziyaret

MÜSİAD'dan Mevlüt Kuntoğlu'na Ziyaret

MÜSİAD Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher ve beraberindeki heyet İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher, İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na gerçekleştirdiği ziyarette, Derneğin ilimizde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlimizin ve ülkemizin gelişimi için eğitim öğretim faaliyetlerinin önemine değinilen görüşmede eğitimle gelişen toplumun her alanda üreten topluma dönüşeceği belirtildi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu, Başkan Cevher ve MÜSİAD üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

musiad-ziyaret1.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber