Mustafa Atabay'dan Berat Kandili Mesajı

Mustafa Atabay'dan Berat Kandili Mesajı

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Allah’ın rahmet ve mağfiretinin bizleri kuşatacağı, bütün manevi kirlerimizden temizlenme imkanı bulabileceğimiz Mübarek Berat Kandili Allah’ın af ve mağfiretinin yeryüzüne yağmur misali indiği zaman dilimidir.

Kandillerin aydınlığını fırsat bilerek, çeşitli sebeplerle kirlenen kalplerimizi önce tövbe ve istiğfar ile temizlemeli; sonra da Allah sevgisi, insan sevgisi ve vatan sevgisi ile doldurarak iyi bir kul, olmaya gayret göstermeliyiz.

Bu mübarek gecenin hepimiz ve bütün İslâm alemi için maddî ve manevî hayırlara bereketlere  nail olmamıza ve Beratımıza vesile olmasını Cenab-ı Hakk'dan niyaz ederim.

Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde Beraat  Kandilini de   vesile edinerek dostluğumuzu pekiştirmeliyiz. Birlik ve beraberliğimize zarar verecek davranışlardan uzak durmalıyız.
Tüm İslâm âleminin birlik ve dirliğine, dünyanın pek çok yerinde haksızlığa ve zulme uğramış Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşlarına, insanlığın hidayet ve barışına, huzur ve saadetine; İslam coğrafyasının değişik bölgelerinde akan kan ve gözyaşının durmasına, maddî ve manevî hayırlara-bereketlere vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.Dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber