Mustafa Kale 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Mustafa Kale 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Kale 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı :

Kale “1 Mayıs işçilerimizin, emekçilerimizin bayram günüdür. Kardeşliğin, dayanışmanın, paylaşmanın simgelendiği bu bayramda gözünü kırpmadan bu zorlu yükün altına giren, canlarını hiçe sayan emekçi kardeşlerimin heyecanına ortak oluyorum. 16 yıllık iktidarımız boyunca işçilerimizin çalışma şartlarının daha iyi olması için çaba sarf ettik ve etmeye devam ediyoruz. Taşeron Kanunu Düzenlemesi bunun son örneğidir. Emeğe olan saygı çerçevesinde emekçilerimize evrensel yaşam koşulları sağlamak 16 yıldır hükümetimizin önceliği olmuştur. İş sağlığı ve güvenliği kuralları ile can güvenlikleri önceliğini benimseyip ağır olan çalışma şartlarını hafifletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Alın teri ve emeğin en yüce değer olduğu olgusuyla işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramını kutluyorum.” dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber