Nebi Hatipoğlu’dan 100. Yıl Camii Hakkında Paylaşım

Nebi Hatipoğlu’dan 100. Yıl Camii Hakkında Paylaşım

Eskişehir'de bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla açılan 100. Yıl Camii hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti Eskişehir...

Eskişehir'de bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla açılan 100. Yıl Camii hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, "Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin de küçük de olsa bir katkısının bulunduğu anlaşılan, ancak yükünün büyük kısmını Eskişehirli hemşehrilerimin nafakalarından ayırarak üstlendikleri camimizin hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Eskişehir-Seyitgazi karayolu üzerinde bulunan Asri Mezarlığı içine inşa edilen 100. Yıl Camii, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla bugün açıldı. Eskişehirli hayırseverlerden ve iş adamlarından toplanan destek ile inşa edilen cami hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Aralarında çok şükür şahsımın da bulunduğu Eskişehirli hayırseverlerin katkılarıyla yapılan 100. Yıl Camii ibadete açıldı. Cenab-ı Hakk'ın "Siz hayır işlerinde yarışın" emri uyarınca biz de elimizden geleni yaptık. Allah, hepimizin hayrını kabul ve makbul eylesin. Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin de küçük de olsa bir katkısının bulunduğu anlaşılan, ancak yükünün büyük kısmını Eskişehirli hemşehrilerimin nafakalarından ayırarak üstlendikleri camimizin hayırlı olmasını temenni ederim. Katkısı olan, emeği geçen herkesten Rabbim razı olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber