New Holland TT-4 Serisi Karaman’da Tanıtıldı

New Holland TT-4 Serisi Karaman’da Tanıtıldı

New Holland Karaman Bayi Özkurt Traktör Karaman Ziraat Odası toplantı salonunda TT-4 Serisinin Lansmanını gerçekleştirdi.

Karaman Ziraat Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen tanıtım programının açılış konuşmasını Karaman Özkurt Traktör’ün genç yöneticisi Yaşar Kurt yaptı.

Konuşmacı olarak Orçun Bakacaklı ve Önder Seyrek katıldı.

Slayt Sunumu şeklinde gerçekleşen tanıtım programında Öner Seyrek TT-4 Serisinin özelliklerini programa katılan karamanlı çiftçilere anlattı.

Öner Seyrek : “New HOLLAND ürettiği TT-4 serisi ile çiftçinin tarlada ki en büyük yardımcısı olmaya adaydır. New HOLLAND TT-4 serisi güçlü motor ve yüksek manevra kabiliyetle her türlü arazide iyi tutuş ve sürüş imkânı tanımaktadır. Farklı güçlerde modellerin bulunduğu seride güç kadar konfor da önemsenmiştir” dedi.

ozkurt.jpg

Programın ardından misafirlere ikramda bulunuldu.

Karaman Ziraat Odası bahçesinde bulunan TT-4 Serisi traktörleri vatandaşlar inceleme imkanı buldu.

Özkurt Traktör TT4 Serisinin Lansmanını Gerçekleştirdi

Özkurt Traktör TT4 Serisinin Lansmanını Gerçekleştirdi

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber