Niğde-adana Otoyolundaki Zincirleme Kazada Ölenlerin Sayısı 4'e Yükseldi

Niğde-adana Otoyolundaki Zincirleme Kazada Ölenlerin Sayısı 4'e Yükseldi

Niğde-Adana otoyolunda 3 noktada meydana gelen zincirleme trafik kazasında ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Niğde-Adana otoyolu Çeleme deresi yakınlarında, dün gece her iki yönde 2 tır ve 10 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çarpışan iki araçtan inen Suat Darakçı ve Yusuf Başar, başka 2 aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Öndeki aracın ani fren yapıp kaçmasıyla meydana gelen ilk çarpışmadan sonra araçlarından inen Suat Darakçı ve Yusuf Başar'ın, başka 2 aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği ifade edildi.

Kaza yapan aracından inen Ferdi Boran'ın ise arkadan gelen araçtan panik halinde kaçmaya çalışırken Çeleme Deresi viyadüğünden uçuruma düşerek öldüğü kaydedildi.

Bu arada, Niğde ve Adana'nın Pozantı ilçesindeki hastanelere kaldırılan toplam 12 yaralıdan 2'sinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Başka noktadaki kaza sonrası aracından inen Ferdi Boran da arkadan gelen araçtan panik halinde kaçmaya çalışırken Çeleme Deresi viyadüğünden düşerek öldü.

Kazalarda yaralanan 12 kişiden Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırmada Hastanesine kaldırılan Ahmet Öge de (64) müdahaleye rağmen kurtarılamadı.



 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber