Niğde Belediyesinden Temizlik Çalışmaları

Niğde Belediyesinden Temizlik Çalışmaları

Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Faik Şahenk Bulvarı ve çevresinde detaylı temizlik yapıldı.  
Yollar arazözler tarafından yıkanırken kaldırımlar süpürgeciler tarafından temizlendi. Tüm ekibin koordineli bir şekilde çalıştığı temizlik faaliyetinin şehrin diğer mahallelerinde de gerçekleştirileceği öğrenildi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz mahallelerimizde temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Çalışmalarını son olarak Faik Şahenk Bulvarında sürdüren ekiplerimiz şehrimizin diğer mahallelerini de en detaylı şekilde temizlemeye devam edecekler. Tertemiz ve sağlıklı bir Niğde için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

4.jpg

2.jpg

1.jpg

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber