Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik Göreve Başladı

Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik Göreve Başladı

Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik, Valilik bahçesinde sivil toplum örgütleri ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcilerince karşılandı.

Niğde Valiliğine atanan Cahit Çelik, görevine başladı.

Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik, Valilik bahçesinde sivil toplum örgütleri ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcilerince karşılandı. Açıklamada bulunan Çelik, kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya teşekkür etti.

Çelik, üzerine düşen sorumluluğun farkında ve bilincinde olarak, Niğde'yi daha parlak bir geleceğe taşımak için büyük gayretle çalışacağını söyledi.

Bugüne kadar Niğde'de görev yapan valilere teşekkür eden Çelik, şunları söyledi:

"Niğde tarihinde birçok medeniyete ev sahipliği yapmış medeniyetlerin yaşatıldığı şehir olarak anılmış, Anadolu'nun kapısı, üretimi, tarımı ve ihracatıyla ülkemizin nadide bir şehri olmuştur. Bu şehrin birlik ve beraberliği aynı zamanda en büyük gücüdür. Yer altı ve yer üstü zenginlikleriyle, kültürü, tarihi ve yemekleriyle Niğde ülkemizin hazinelerindendir. Bu hazinenin çok daha görünür olması, önce ülkemiz sonra da dünyayla daha çok buluşması ve tanınması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

Çelik, kaymakamlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Valilik'te bir araya geldi.

Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik Göreve Başladı

Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik Göreve Başladı

Niğde Valisi Dr. Cahit Çelik Göreve Başladı

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber