Niğde Valisi Koç, Bor ve Kaynarca’yı Ziyaret Etti

Niğde Valisi Koç, Bor ve Kaynarca’yı Ziyaret Etti

Niğde’de ilçe, kasaba, köy ve mahalle ziyaretlerini sürdüren Niğde Valisi Mustafa Koç, Bor İlçesini ve ilçeye bağlı Kaynarca Köyünü ziyaret ederek vatandaşları görüştü.

Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı J. Albay Nihat Özkök ve ilgili kurum müdürleri birlikteliğinde gerçekleştirdiği ziyaretinde Bor Öğretmenevi toplantı Salonunda muhtarlarla bir araya gelen Valim Koç, muhtarların kendisine ilettikleri sorun, görüş ve talepleri dinleyerek; sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantı sonrası ilçede yapılması düşünülen yatırımları inceleyen Vali Koç, daha sonra ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafları gezerek hayırlı işler temennisinde bulundu.

İlçe merkezinde de vatandaşlarla düzenlenen toplantıya katılan Vali Mustafa Koç, daha sonra Kahraman Şehidimiz Jan. Onb. Yılmaz Gökçen’in ailesini ziyaret ederek; Şehidimizin annesi Fikriye Gökçen’le bir süre sohbet etti.

Bor ilçesindeki ziyaretlerinin ardından Kaynarca köyüne giden Vali Koç, köy sakinleri ile bir araya gelerek talep ve görüşleri dinledi.

1r0a4724.jpg

1r0a4631.jpg

1r0a4543.jpg

1r0a4618.jpg

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber