Niğde Valisi Şimşek'in Taşra Ziyaretleri

Niğde Valisi Şimşek'in Taşra Ziyaretleri

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Yeşilgölcük, Bağlama, Alay ve Kiledere’de Vatandaşları Dinledi

İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Yeşilgölcük, Bağlama, Alay ve Kiledere kasabalarını ziyaret eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, kasabalarda vatandaşlarla bir araya gelerek; sorun, görüş ve talepleri dinledi.

İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili kurum müdürleri ile gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilkine Yeşilgölcük kasabası ile başlayan Vali Şimşek, Yeşilgölcük Belediye Başkanı Ramazan Tuncay’ı makamında ziyaret ederek kasabanın genel durumu hakkında bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından kasaba merkezinde faaliyet gösteren işyerlerini gezerek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Şimşek, daha sonra kasaba sakinleri ile bir araya gelerek kendisine iletilen sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Vatandaşlarla gerçekleştirdiği toplantının ardından geçtiğimiz gün elem bir kaza sonucu yaşamını yitiren Şehit Osman Efe Apaydın Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Feyzullah Sağlam’ın ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti. Yeşilgölcük kasabasının ardından Bağlama Belediye Başkanı Murat Karakuzu’yu makamında ziyaret etti.

Belediye başkanı Murat Karakuzu’dan kasabanın genel durumu hakkında bilgi almasının ardından Vali Yılmaz Şimşek, Şırnak’ta bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyon esnasında yaralanan jandarma Uzman Çavuş Ferdi Akkoç’u baba evinde ziyaret etti.

Bağlama kasabasında da vatandaşlarla düzenlediği toplantıda sorun, görüş ve önerileri dinleyen Vali Yılmaz Şimşek, kendisine iletilen sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Bağlama kasabasında geçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerinin ardından Alay Belediye Başkanı Safa Erol’u ve Kiledere Belediye Başkanı İsmail Tereci’yi makamlarında ziyaret eden Şimşek her iki kasabada da esnafları gezerek vatandaşlarla düzenlenen toplantılarda bir araya geldi.

Eğitim, sağlık, elektrik, su ve ulaşım gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantılarda  Şimşek, bu tür ziyaretlerin sıklıkla devam edeceğini dile getirerek; “ Bizler vatandaşlarımız için, hizmet üretmek için varız, görevimiz budur. sorunları birinci ağızdan dinlemek ve biran önce çözüme kavuşturmak için ilçelerimize, kasabalarımza, köylerimize ve ilimizin en ucra köşelerine ziyaretlerimiz devam edecek. fakat şunuda unutmayın ki; telefonlarımız ve kapımız sizlere her daim açıktır. her hangi bir derdiniz, sorununuz veya talebiniz olduğunda günün her saati arayabilir yada valiliğimize gelebilirsiniz. siz gelemiyorsanız muhtarlarımıza iletmeniz yeterli olur ” dedi.

445829fa_f70b_4e5e_a9e7_0b11b11d1fde.jpgdsc_3946.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber