Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Kontrol Noktaları ve Hastaneyi Ziyarette Bulundu

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Kontrol Noktaları ve Hastaneyi Ziyarette Bulundu

15.12. 2018 Cumartesi günü Niğde’nin giriş ve çıkışlarında bulunan polis uygulama noktalarında incelemelerde bulunan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, daha sonra Ulukışla Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Niğde'nin huzur ve güvenliği ile trafik denetlemeleri için farklı bölgelerde ve giriş çıkışlarındaki uygulama noktalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan  Şimşek, kontrollerde yapılan denetimler hakkında polislerden bilgi aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında güvenlik görevlileri ile tek tek sohbet eden Şimşek, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya yönelik tedbirlerin alındığını, yapılan uygulamalarda vatandaşlara devletin sevgisini ve hoşgörüsünü benimseyen bir anlayışla hizmet sunduklarını sözlerine ekledi.

Uygulama noktaları ve Ulukışla Emniyet Amirliği ziyaretinin ardından Ulukışla Devlet Hastanesi Acil servisini ziyaret eden Şimşek, hasta kabul noktaları ve acil servis ünitelerinde incelemelerde bulunarak; vatandaşlarla verilen hizmet memnuniyeti hakkında sohbet etti.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Kontrol Noktaları ve Hastaneyi Ziyarette Bulu

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Kontrol Noktaları ve Hastaneyi Ziyarette Bulu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber