Niğde Valisinin Duygulu Karaman Ziyareti

Niğde Valisinin Duygulu Karaman Ziyareti

Yıllar önce vali yardımcısı olduğu binaya vali olarak ziyarete geldi

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Karaman'da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Vali Fahri Meral’e nezaket ziyaretinde bulundu.
 
20 Mart 2018 Salı günü beraberindeki heyet ile Karaman ziyaretlerine Valilik ile başlayan Vali Şimşek, Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Meral ile makamında bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
 
Ziyarette Vali Şimşek, yıllar önce görev yaptığı Karaman’da bulunmaktan mutlu olduğunu ifade ederken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Meral, Vali Şimşek ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
 
Ziyaretlere; Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Elmas, Niğde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer katıldı.

Valilik ziyareti sonra Karaman Belediyesi Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı ziyaret eden Şimşek sonrasında Karaman'daki bazı yatırımları inceleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Ertuğrul Çalışkan ziyarete ilişkin olarak sosyal medya hesabından "Niğde Valisi, Niğde Belediye Başkanı, Niğde İl Genel Meclisi Başkanı bugün şehrimizde misafirimizdi. Yaptığımız yatırımları incelediler Niğde halkının selamlarını getirdiler.." paylaşımda bulundu.

Karaman Belediyesi ziyareti sonrasında Niğde’den gelen heyet, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er ve İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ile birlikte; Necmettin Erbakan Parkı, Türk Dünyası Kültür Parkı, Seyir Terasları, Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi ve Piri Reis Vadisi’ni gezerek incelemelerde bulundular.

icerik-047.jpg

 

Niğde Valisinin Duygulu Karaman Ziyareti

Niğde Valisinin Duygulu Karaman Ziyareti

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber