Niğde'de 10 Yaşındaki Çocuğun Yüzüne Demir Saplandı

Niğde'de 10 Yaşındaki Çocuğun Yüzüne Demir Saplandı

Niğde'de koşarken düşen ve yüzüne beton bloktaki demir saplanan Suriyeli çocuk, itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Niğde'de yaşanan üzücü olayda; arkadaşlarıyla birlikte oynadığı Hudavet Hatun Parkı'ndan evlerine doğru koşarken dengesini kaybeden Suriye uyruklu İsa Nasır (10), bir evin bahçesinin duvarından düştü. Düştüğü yerde bulunan beton bloktaki demir, Nasır'ın yüzüne saplandı. Acı içerisinde kıvranan çocuğun yüzüne saplanan demiri görenler, durumu sağlık ekiplerine ve itfaiyeye bildirdi.

Niğde Belediyesi itfaiye ekipleri, Nasır'ı, yüzüne saplanan demiri elektrikli testere ile keserek demir bloktan kurtardı.

Sağlık ekipleri tarafından Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Nasır, tedavi altına alındı.

Niğde'de 10 Yaşındaki Çocuğun Yüzüne Demir Saplandı

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber