Niğde'de 6 İnek Telef Oldu

Niğde'de 6 İnek Telef Oldu

Niğde’de Elektrik Akımına Kapılan 6 İnek Telef Oldu

Niğde'nin Çavdarlı köyünde üzücü bir olay meydana geldi. Sabah saatlerinde ineklerin bakımını yapmak için ahıra giren Tarık Işık, ahırda bulunan 6 ineğin hareketsiz bir şekilde yattığını fark etti. İneklerin öldüğünü anlayan Işık, durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, ineklerin ölüm nedenini belirlemek için inceleme başlattı. Tarık Işık, ineklerinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiğini düşündüğünü ifade etti. Ancak, ahırda sigorta olmadığı için ilgili kurumlardan yardım alamadıklarını belirtti. 

Niğde'nin Çavdarlı köyünde yaşanan bu trajik olay, ineklerin hayatını kaybetmesiyle birlikte bölgedeki hayvancılık faaliyetlerini etkileyecek ve aileyi zor bir duruma sokacak. Yetkililerin olayı titizlikle araştırması ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması önemlidir.

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber