Niğde'de Başkandan İtfaiye Erlerine Teşekkür

Niğde'de Başkandan İtfaiye Erlerine Teşekkür

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Bor OSB'de meydana gelen yangındaki çalışmalarından dolayı itfaiye erlerine teşekkür etti.

Niğde Belediyesi tarafından yapılan yazılı beyanatta şu ifadeler yer aldı.

"Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Bor Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen fabrika yangınını üstün gayretler göstererek söndürdü. Ancak yangın uçağıyla söndürülebileceği söylenen yangınla ilgili insiyatif alarak müdahalede bulunan Niğde Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmaları taktirle karşılandı."

İtfaiye ekiplerinin cansiperane çalışmalarını taktir eden Başkan Emrah Özdemir; "Çalışma arkadaşlarımı yoğun gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Gerçekten zorlu ve riskli bir iş yapıyorlar. Bugün yaptıkları çalışma ile göğsümüzü kabarttılar. Allah bir daha bu tür afetler vermesin" dedi.

nigde1.jpg

ngde22.jpg

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber