Niğde'de Depremzedeler İçin Hayır Panayırı

Niğde'de Depremzedeler İçin Hayır Panayırı

Niğde'de düzenlenen hayır panayırında depremzedeler için yardım toplandı.

Niğde Yeşilgölcük Şehit Recep Tektaş Çok Programlı Lisesi okul idaresi ve okul aile birliği, düzenlediği hayır panayırında depremzedeler için yardım topladı.

Okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin birlikte organize ettiği hayır panayırında elde edilen gelirle deprem bölgesinde en çok ihtiyaç duyulan piknik tüpü alındı. Yapılan kampanya ile ilgili bilgi veren Yeşilgölcük Şehit Recep Tektaş Çok Programlı Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mevlüt Şengül, hayır panayırından toplanan paralarla deprem bölgesine yardım tüpü toplandı. Öğretmenler, öğrenciler ve kasabamızdaki yardımsever vatandaşlar sağ olsun destek verdiler ve sağlanan gelirle piknik tüplerini aldık" dedi.

Alınan 150 piknik tüpü deprem bölgesine ulaştırıldı.

Depremzedeler İçin Hayır Panayırı

Depremzedeler İçin Hayır Panayırı

Depremzedeler İçin Hayır Panayırı

Depremzedeler İçin Hayır Panayırı

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber