Niğde'de Hırsızlara Baskın Verildi

Niğde'de Hırsızlara Baskın Verildi

Niğde'de Asayiş Ekiplerinden Hırsızlık Operasyonu

Niğde'de mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele çerçevesinde il merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; 6 ayrı işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı.

Şüpheli şahıslardan 2'si tutuklandı. 3 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 4 şüpheli şahıstan 3'ü hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu 2 motosiklet sahiplerine teslim edildi. Yine 2 ayrı otodan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. 2 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 3 şüpheli, 2 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen yine 3 şüpheli şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapıldı. Oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak 1 şüpheli, işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, 1 şüpheli şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapıldı.

Hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve hırsızlık suçlarından aranma kaydı bulunan 1 şahıs, bilişim sistemlerinin, banka ve kredi kurumlarının aracı olarak kullanılması yolu ile dolandırıcılık suçundan aranma kaydı bulunan 1 şüpheli şahıs yakalanarak ilgili birimlere teslim edildi.

Asayiş Ekiplerinden Hırsızlık Operasyonu

Asayiş Ekiplerinden Hırsızlık Operasyonu

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber