Niğde'de Muhtarlarla Toplantı Yapıldı

Niğde'de Muhtarlarla Toplantı Yapıldı

Niğde'de köy muhtarlarıyla bir araya gelen Niğde Valisi Mustafa Koç, sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Niğde Valiliği Toplantı Salonunda Vali Mustafa Koç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı J. Albay Nihat Özkök, ilgili kurum müdürleri ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında Koç, Muhtarların, Devlet ile Millet arasında köprü görevini üstlendiğini belirterek; “Vatandaşın devlete en yakın kapısı olan sizler, seçilmiş olmanın yanında birer kamu görevi yapıyorsunuz. Hepimizin ortak amacı, işbirliği içerisinde, el ele vererek köylerde yaşayan vatandaşlarımızın refahını artırmak, vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri sunmaktır.” dedi.

İletilen sorun ve taleplerin takipçisi olacağının altını çizen Vali Mustafa Koç, konuşmasının devamında; “Sorunları yerinde tespit edip ivedilikle çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerimizle birlikte gerek hafta içi, gerekse hafta sonları ilçe, kasaba ve köylerimizi ziyaret ederek; muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı dinliyoruz. Bunun yanında bugün olduğu gibi her ay düzenli olarak toplantılar düzenleyerek vatandaşlarımızın ilettiği sorunları ve talepleri bire bir görüşmek üzere muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Yine unutmayınız ki; tüm kurumlarımızın kapıları sonuna kadar açık, telefonlarımıza da 7/24, gece gündüz demeden ulaşabilirsiniz. Muhtarlarımız sorunları iletmekle; bizler ise bu sorunları imkanlar dahilinde çözmekle mükellefiz.” ifadelerine yer verdi.

Eğitim, elektrik, sağlık, altyapı, içme suyu, ulaşım gibi konuların görüşüldüğü toplantı, muhtarların talep ve isteklerinin alınması ile son buldu.

1r0a9330.jpg

1r0a9321.jpg

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber