Niğde’de Olay Yeri İnceleme Ekipleri 27 Olayı Vücut İzlerinden Aydınlattı

Niğde’de Olay Yeri İnceleme Ekipleri 27 Olayı Vücut İzlerinden Aydınlattı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri; 27 olayı titiz çalışma neticesinde aydınlatırken 28 şüphelinin yakalanmasını...

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri; 27 olayı titiz çalışma neticesinde aydınlatırken 28 şüphelinin yakalanmasını sağladı.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri; 1 ayda yaptığı titiz çalışmalar neticesinde, 6 evden hırsızlık, 6 oto hırsızlığı, 6 İl Jandarma Komutanlığı bölgesinde gerçekleştirilen hırsızlık konusu, 2 ateşli silahla kasten yaralama, 2 işyerinden hırsızlık, 1 narkotik suçlar ve 4 dolandırıcılık konuları olmak üzere 27 olayı vücut izlerinden aydınlattı. Olaylarla ilgili 28 şüpheli tespit edilirken başkasına ait kimlik bilgilerini kullanan, kimliği hakkında yalan beyanda bulunan 7 şahıs ise parmak izinden tespit edildi.

Yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle ve kararlılıkla sürdürülmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber