Niğde'de Siyaset Bu Toplantıda Unutuldu

Niğde'de Siyaset Bu Toplantıda Unutuldu

Niğde'de siyasi parti il başkanları bir araya geldi.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, kentin ihtiyaçları ve yatırımlarının görüşüldüğü toplantıya, AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, MHP İl Başkanı Cumali İnce, CHP İl Başkanı Erhan Adem, İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Uzun, Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Binici ve Yeniden Refah Partisi temsilcisi katıldı.

Katılımlarından dolayı parti temsilcilerine teşekkür eden Peşin, "Özellikle Kovid-19 pandemisi başta olmak üzere, sağlık, eğitim, DSİ yatırımları ve projeleri, tarım ve hayvancılık, İl Özel İdare yatırımları, gençlik ve spor yatırımları, KOSGEB, İŞKUR, Aile Sosyal ve Politikalar yatırımları faaliyetleriyle ilgili İl değerlendirme raporumuzu sunduk ve birçok konuyu masaya yatırdık, istişarelerde bulunduk. Niğde'nin gelişimi için çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Niğde'de Siyasi Parti Temsilcileri Bir Araya Geldi

Niğde'de Siyasi Parti Temsilcileri Bir Araya Geldi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber