Niğde'de Üniversite Gençliğine Konser

Niğde'de Üniversite Gençliğine Konser

Niğde'de Üniversite Öğrencilerine "Hoş Geldin" Konseri Verildi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde, öğrenciler için konser programı tertip edildi.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için başarı temennisinde bulundu.

Üniversitenin öğrencilerin etiketi olduğunu belirten Uslu, öğrencilerden özellikle sosyal medyada Niğde ve üniversiteden bahsetmelerini istedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin de Niğde'nin Anadolu'nun parlayan yıldızı ve şirin bir kent olduğunu ifade etti.

Kentin gezilebilecek tarihi ve doğal dokuları olduğunu aktaran Gültekin, "Niğdemizi iyi tanıyın ki gittiğiniz her yerde kentimizi anlatın, Niğde'nin gönül elçisi olsun. Eğitim öğretim yılının sizlere hayırlar getirmesini diliyoruz." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir de üniversite öğrencilerini özlediklerini vurgulayarak, "Üniversiteye yeni gelen öğrencileri tebrik ediyorum. Öğrenim hayatınızı Niğde'de geçirmekten çok büyük keyif alacaksınız. Yeter ki pandemi bize müsaade etsin." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından konservatuar öğrencilerinin seslendirdiği şarkılarla konsere gelenler eğlenceli vakit geçirdi.

Niğde'de Üniversite Gençliğine Konser

Niğde'de Üniversite Gençliğine Konser

Niğde'de Üniversite Gençliğine Konser

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber