Niğde'de Uyuşturucu Operasyonlarında 11 Şüpheli Yakalandı

Niğde'de Uyuşturucu Operasyonlarında 11 Şüpheli Yakalandı

Niğde'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alındı, yaklaşık 1 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Niğde'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alındı, yaklaşık 1 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, E.Ö'nün uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi üzerine şüpheliyi gözaltına aldı, üzerinde yapılan aramalarda 485 gram bonzai, 3,50 gram metamfetamin ele geçirdi.

E.Ö'nün ifadesi doğrultusunda operasyonu genişleten ekipler, 8 şüpheliyi daha yakaladı.

Zanlıların üzerinde ve adreslerinde, ruhsatsız tabanca, şarjör, 6 fişek, 368 gram bonzai, 32 gram metamfetamin, hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 7 bin 265 lira ele geçirildi.

Öte yandan ekipler, kente uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine Afganistan uyruklu A.R. ve A.H'yi otogarda yakaladı.

Zanlıların üzerinde ve çantalarında narkotik dedektör köpeği "Cessi" ile yapılan aramalarda 153 gram metamfetamin bulundu.

Yakalanan 11 zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Niğde'de Uyuşturucu Operasyonlarında 11 Şüpheli Yakalandı

Niğde'de Uyuşturucu Operasyonlarında 11 Şüpheli Yakalandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber