Niğde'de Yaşanan Kazada Anne ve Karnındaki Bebeği Kurtarılamadı

Niğde'de Yaşanan Kazada Anne ve Karnındaki Bebeği Kurtarılamadı

Niğde'de kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 aylık hamile kadın hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Niğde'de meydana gelen üzücü bir trafik kazasında kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu bir hamile kadın hayatını kaybetti ve altı kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Ulukışla Kolsuz Köyü yakınlarında meydana geldi. Kamyonetin sürücüsü M.Ö. yönetimindeki 01 DZ 718 plakalı araç, otomobil sürücüsü M.E.'nin kullandığı 34 CTP 10 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Olayın haber alınmasının ardından bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kaza sonucu yaralanan kamyonet sürücüsü M.Ö. ile otomobil sürücüsü M.E. ve S.E., E.E., S.Ç. ve E.Ç. isimli diğer yolcular ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak, 9 aylık hamile olduğu belirlenen S.E., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Maalesef, kurtarılamayan kadının karnındaki bebeği de hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle hayatını kaybeden hamile kadının ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kaza sebebinin ve sorumluların belirlenmesi amacıyla olayla ilgili detaylı incelemeler yapacaklar.

Feci Kazada Anne Ve Karnındaki Bebeği Hayatını Kaybetti

Feci Kazada Anne Ve Karnındaki Bebeği Hayatını Kaybetti

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber