Niğde'de Yeni Açılan Poliklinik Hizmete Girdi

Niğde'de Yeni Açılan Poliklinik Hizmete Girdi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde romatoloji polikliniğinin hizmete girdiği bildirildi.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, poliklinikte romatoloji uzmanı Doç. Dr. Gönen Mengi görev yapacak.

Mengi, romatizmal hastalıklarının tedavi için hastaneye başvuru yapabileceğini belirterek, "Tedavide amaç, yakınmaların ortadan kaldırılması, olası ortaya çıkabilecek organ tutulumlarının önlenebilmesi ve hastanın yaşam konforunu en üst düzeyde sürdürmesini sağlamaktır. Amacımız, tüm romatizmal hastalıkları bulunan hastaların buraya gelip daha sağlıklı hizmet alması için elimizden geleni yapmak." ifadelerini kullandı.

Romatoloji polikliniğinin açılmasından memnuniyet duyan hasta ve yakınları hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın'ı ziyaret ederek teşekkür etti.

Niğde'de Yeni Açılan Poliklinik Hizmete Girdi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber