Öfkesinin Kurbanı Olan Genç Baba Katili Oldu

Öfkesinin Kurbanı Olan Genç Baba Katili Oldu

Karaman’da yaşanan üzücü olay Sümer Mahallesi 1309 nolu sokakta meydana geldi.

İddiaya göre 17 yaşında ve 12 yaşında iki kardeş gün içerisinde aralarında tartışarak kavga ettiler. Kavgada abi Ali K. kardeşine sandalye ile vurarak yaralanmasına sebep oldu. Hastanede tedavisi yapılan küçük kardeş Ö.F.K.  annesi tarafından eve götürüldü.

Olayı duyan belediye işçisi baba akşam saatlerinde eve gelerek büyük oğluna gün içinde yaşanan olaydan dolayı hesap sormak istedi.

Babasından gördüğü tepkiye öfkelenen 17 yaşındaki Ali K. bir anlık öfke ile mutfaktan eline geçirdiği bıçağı iddiaya göre babasına doğru salladı.

basliksiz-2-066.jpg

Savrulan bıçak kalbine isabet ettiği öğrenilen 45 yaşındaki baba Fatih K. evin bahçesinde kanlar içinde kaldı.

Talihsiz adam 112 acil ekipleri tarafından kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Oğlunun öfkesinin kurbanı olan talihsiz babanın cenazesi Karaman’da bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında defnedildi.

Yaşanan olay sonrası gözaltına alınan Ali K. öğleden sonra adliyeye getirildi.

Öfkesinin Kurbanı Olan Genç Baba Katili Oldu

Öfkesinin Kurbanı Olan Genç Baba Katili Oldu

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber