Öğrenciler Eğlenerek Teknolojiyi Öğreniyorlar

Karaman’da Dr. Faruk Sükan ilkokulu öğrencileri yıl sonu etkinliği ile çalışmalarını sergilediler.

Türkiye’de öğrencilerin teknolojiye ilgilerini artırmak ve üreten bir nesil yetiştirmek amacıyla başlatılan projeler Karaman’da da ilgiyle takip ediliyor.

Karaman’da Dr. Faruk Sükan İlkokulu öğrencileri de bu konuda yaptıkları çalışmaları yıl sonu etkinlikleri ile sergilediler.

Öğretmen Salih Buşgut ve 4/A sınıfı öğrencileri Kodlama ve Robotik etkinlikleri ile teknolojiyi nasıl şekillendirebileceklerini gösterdiler.

Yapılan çalışmalar arasında otomatik çamaşır koruyucu, akıllı ev sistemleri, uzaktan animasyon kontrol, labirent oyunu, renk cümbüşü adlı robotik proje, temiz enerji kaynağı güneş enerjisinden elektrik enerjisi üretimi bulunuyor.

karamanrobotik-1.jpeg

karamanrobotik-2.jpeg

karamanrobotik-3.jpeg

karamanrobotik-4.jpeg

karamanrobotik-5.jpeg

karamanrobotik-6.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber