Öğrenciler Yıl sonu Etkinlikleriyle Doyasıya Eğlendiler

Öğrenciler Yıl sonu Etkinlikleriyle Doyasıya Eğlendiler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lütfi Elvan Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri piknikte bir araya geldi.

Okulların kapanmasına az bir süre kala okulların yıl sonu etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Piri Reis İlkokulu öğrencileri yıl sonu gösterilerini sunarken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lütfi Elvan Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri piknikte bir araya geldi.

Piri Reis İlkokulu öğrencileri hazırladıkları yıl sonu gösterisi ile büyük beğeni topladı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen yıl sonu etkinliğine veliler büyük ilgi gösterdi.

Etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Minik öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ve okunan şiirler izleyenlerden tam not aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lütfi Elvan Fen Lisesi okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri piknikte buluştular. Gökçe çamlığında gerçekleşen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yıl sonunun gelmesiyle birlikte öğrencilerin yorgunluklarını bir nebze atması ve öğrencilerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen piknikte öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlenip stres attılar.

basliksiz-12-001.jpg

Öğrenciler Yıl sonu Etkinlikleriyle Doyasıya Eğlendiler

Öğrenciler Yıl sonu Etkinlikleriyle Doyasıya Eğlendiler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber