Öğrenciler'den Anlamlı Kermes

Öğrenciler'den Anlamlı Kermes

Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi idarecileri,öğretmenleri ve öğrencileri örnek bir davranışa imza atarak gelirlerini 15 Temmuz Darbe Girişiminde şehit ve gazi olan kişilerin ailelerine bağışlamak üzere okulda kermes düzenledi.

Düzenlenen kermes programına,İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu,Maarif Müfettişleri Başkanı Mehdi Sezer,okul yöneticileri,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmadık,unutturmayacağız”

“15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmadık,unutturmayacağız” sloganıyla yola çıkan Abdullah Tayyar Anadolu Lisesinin duyarlı öğrencileri,“15 Temmuz’da yaşanan ve milletimizi tarifsiz acılar içinde bırakan darbe girişimini gözünü kırpmadan cansiperane tanklara, toplara, uçaklara adeta kafa tutarak bastıran vatanın aziz evlatlarından, şehit olanlar ve gazilerimize minnet duyuyoruz.15 Temmuz gecesini unutmamak ve unutturmamak için okulumuzda o geceyi anlatan fotoğrafları bir araya getirdik.Yaraların bir nebze de olsa sarılmasına vesile olmak için böyle bir kermesi düzenliyor ve kermesin gelirini şehit ve gazi ailelerine bağışlıyoruz” diyerek duygularını dile getirdiler.

Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen idareci,öğretmen,veli ve öğrencilere teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu,"Öncelikli olarak sizleri bu duyarlı davranışınızdan dolayı kutluyorum.15 Temmuz gecesi Türk Milleti bağımsızlık mücadelesi göstermiş ve milletimiz canı pahasına tankların önüne yatarak, darbecilerin karşısında durarak tüm dünyaya emsal teşkil etmiştir”dedi.

Milletimizin,hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğini dile getiren İl Müdürü Asım Sultanoğlu,öğrencilerle birlikte kermes alanını gezdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber