Öğretmenler Voleybol Turnuvasında Ter Dökecekler

Öğretmenler Voleybol Turnuvasında Ter Dökecekler

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle voleybol turnuvası düzenlenecek.

Karaman’da, çeşitli eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, oluşturdukları voleybol takımlarında ter dökecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü voleybol il temsilciliği tarafından sporun birleştirici gücünün temel alınarak okul ve eğitim kurumlarındaki çalışanlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanması, dostluk ve arkadaşlıkların artırılması amacıyla düzenlenen turnuvada 3 ayrı grupta 12 okul voleybol takımı mücadele edecek.

Öğretmenler günü kapsamında her yıl düzenli bir şekilde voleybol turnuvalarının yapıldığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Bu organizasyonda önemli olan öğretmenlerimizin sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde güzel bir spor organizasyonunda mücadele etmeleri, spor ile takım ruhunu oluşturmaları, birlik ve beraberliği sağlamalarıdır. Ayrıca bu organizasyonda öğretmenlerimizin sosyal aktivitelerini artırmak, voleybol sporunu sevdirmek, okullarımız arası işbirliği ve dayanışmayı sağlamak ve onları spora teşvik ederek iş stresinden uzaklaştırmayı amaçlıyoruz. Turnuvaya katılacak öğretmen arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

6 Kasım Pazartesi günü Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başlayacak turnuva, 17 Kasım Cuma günü yapılacak olan final karşılaşmasının ardından sona erecek.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber