Okullar Arası Gençler (B) Voleybol Mesabakaları Sona Erdi

Okullar Arası Gençler (B) Voleybol Mesabakaları Sona Erdi

Karaman’da okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen okullar arası gençler b voleybol il birinciliği müsabakaları son gün düzenlenen final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen okullar arası gençler b voleybol müsabakaları 8 okul takımından 96 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Müsabakaların ilk gününden son gününe kadar oynanan karşılaşmalarda okullarını yalnız bırakmayan öğrenciler tezahüratları ile takımlarına destek oldu. Kızlar ve erkekler kategorilerinde son gün yapılan final karşılaşmaları ise adeta voleybol şölenine dönüştü. Takımların setlerdeki tempolu oyunu ve müsabakalar içerisindeki kritik müdahaleleri taraftarları adeta coşturdu. Bu heyecana öğretmenlerinde ortak olması ise karşılaşmalarda renkli görüntülere sahne oldu.

Beş gün boyunca devam eden müsabakalar sonunda kızlarda Karaman Lisesi, erkeklerde Spor Lisesi şampiyonluğunu ilan eden takımlar oldu. Genel sıralamada kızlarda Lütfi Elvan Tobb Fen Lisesi ikinci, Anadolu Lisesi üçüncü, Özel Karadağ Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi ikinci oldu.

Kategorilerinde dereceye giren takımlar Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Kaya, okul sporları ve futbol il temsilcisi Yaşar Çalışkan ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Okullar Arası Gençler (B) Voleybol Mesabakaları Sona Erdi

Okullar Arası Gençler (B) Voleybol Mesabakaları Sona Erdi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber