Okullar Arası Müsabakalarda Kızlarda Şampiyonlar Belli Oldu

Okullar Arası Müsabakalarda Kızlarda Şampiyonlar Belli Oldu

Karaman’da, Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Genç Kızlar Hentbol, Voleybol, Basketbol İl Birinciliği müsabakaları nefes kesen karşılaşmaların ardından sona erdi.

Hentbol turnuvaları sonunda oluşan genel sıralamada şu şekilde;

Spor Lisesi birinci, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü olan takımlar oldu.

Voleybol turnuvaları sonunda oluşan genel sıralamada şu şekilde;

Spor Lisesi birinci, Özel Karadağ Anadolu Lisesi ikinci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi üçüncü, Akçaşehir Ç.P.L dördüncü olan takımlar oldu.

Basketbol turnuvaları sonunda oluşan genel sıralamada şu şekilde;

İmaret Ortaokulu birinci, Başyayla Ortaokulu ikinci, Hatice ve Hakkı Polat Ortaokulu üçüncü, Durmuş Ali Gülcan Ortaokulu ise dördüncü olan takımlar oldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber