Okuma Yazma Kursunu Bitiren Kursiyerlere Belgeleri Verildi

Okuma Yazma Kursunu Bitiren Kursiyerlere Belgeleri Verildi

Okuma Yazma Seferberliği kapsamında Ahmet Yesevi Ortaokulunda açılan kursları başarıyla bitiren kursiyerlere düzenlenen törenle belgeleri verildi.

15 Mayıs 2018 Salı günü Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulunda düzenlenen törene; Vali Fahri Meral’in eşi Zehra Meral, Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdulkadir Ak ve Haşim Tunca, Okul Müdürü Feyzan Koçak, öğretmenler, çalışanlar ve kursiyerler katıldı.
 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri hanımefendi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “Okuma Yazma Seferberliği” kapsamında açılan kursları başarıyla tamamlayarak belge almaya hak kazanan kursiyerlere, programın sonunda Zehra Meral ve katılımcılar tarafından belgeleri verildi.
 
Belge töreninin ardından hanımefendi Zehra Meral, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğünün yıl boyunca yürüttüğü e - twinning projeleri olan “81 İl Bir Hikâye”, “Çocukla Çocuk Ol”, “Çıkışta Pazara Gel (Akran Zorbalığı)” projelerinin kapanış sergisi ve öğrencilerin görsel sanatlar dersinde yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaların yer aldığı resim sergisinin açılışına katıldı. Hayırlı olması dilekleriyle açılışı yapılan sergiyi gezen hanımefendi Zehra Meral, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

crk.jpg

Okuma Yazma Kursunu Bitiren Kursiyerlere Belgeleri Verildi

Okuma Yazma Kursunu Bitiren Kursiyerlere Belgeleri Verildi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber