Okuryazarlık Sertifikaları Verildi

Okuryazarlık Sertifikaları Verildi

Okuryazarlık Sertifikalarını Vali Meral ve Eşi Zehra Meral’den Aldılar

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde ülke genelinde başlatılan okuryazarlık seferberliği kapsamında açılan kursu başarıyla tamamlayan 100 kursiyer, sertifikalarını düzenlenen törenle Vali Fahri Meral ve eşi hanımefendi Zehra Meral’den aldılar.
 
Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda düzenlenen törene; Vali Fahri Meral ve Zehra Meral, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ve eşi, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, daire müdürleri, okul yöneticileri, kursiyerler ve yakınları katıldı.
 
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Küçük ’ün yaptığı bilgilendirme konuşmasıyla başlayan ve yoğun katılımın olduğu sertifika töreni, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarının Vali Meral ve eşi Zehra Meral tarafından verilmesiyle devam etti.
 
Başarılı kursiyerlerin sevincine ortak olan Vali Meral, kursiyerleri ayrı ayrı tebrik ederek gösterdikleri azimden dolayı kendilerine teşekkür etti. Sertifikalarını alan kursiyerlerle çektirilen fotoğrafların ardından sertifika tören sona erdi.
 
Okuma yazma seferberliği kapsamında, 922 vatandaşımıza ulaşılmış olup, açılan 51 adet 1. kademe okuma yazma kursuna 527 vatandaşımızın kaydı yapılmıştır.

basliksiz-1-222.jpg

Okuryazarlık Sertifikalarını Vali Meral ve Eşi Zehra Meral’den Aldılar

Okuryazarlık Sertifikalarını Vali Meral ve Eşi Zehra Meral’den Aldılar

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber