Ölüm Acısını Paylaşmıştı, Kalbine Yenik Düştü

Ölüm Acısını Paylaşmıştı, Kalbine Yenik Düştü

Halil İbrahim Ceylan geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Karaman Valiliği eski personellerinden Halil İbrahim Ceylan geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Ceylan kamu hizmetinden emekli olduktan sonra Saadet Partisi saflarında aktif olarak siyasetin içinde bulundu.

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; “Saadet Partisi Karaman İl Yönetim Kurulu Üyelerimizden Halil İbrahim Ceylan abimiz, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Halil İbrahim Ceylan abimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.

Koz teşkilat mensuplarına yolladığı bir başka mesajında; "Selamünaleyküm kıymetli başkanlarım bugün malesef çok kıymetli, değerli abim, dert ortağım, dava kardeşi olmakla mutluluk duyduğum Halil İbrahim Ceylan abimizi rahmeti rahmana uğurladık. Çok üzgünüm. Kıymetli abimizin cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Konya musalla mezarlığına defin edilecektir.( Ankara caddesi beş yol tarafı şehitlik). Kıymetli abimize Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum." İfadelerini kullandı.

Ömrü Yardım Etmeye Yetmedi

Canı tez ve yardımsever kişiliği ile bilinen Ceylan öğle saatlerinde ablası Esra Taşkıran’ı kaybeden komşusu Mustafa Demirbağ’ı arayarak taziyede bulunmuş ardından cenaze konusunda yardıma ihtiyaç olup olmadığını sormuştu. Ablasın vefatının üzüntüsünü yaşayan Demirbağ, öğle saatlerinde ölüm üzerine konuştuğu komşusunun da hayatını kaybettiğini öğrenince ikinci bir şok daha yaşadı.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden Ceylan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve dava arkadaşlarına sabırlar dileriz.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber