Ömer Döngeloğlu Karaman'a Geliyor

Ömer Döngeloğlu Karaman'a Geliyor

Karaman Belediyesi, Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında ünlü ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’nu 22 Aralık 2017 Cuma günü Karaman'a getiriyor.

Türkiye’nin önde gelen ve tanınmış ilahiyatçılarından Ömer Döngeloğlu, Karaman Belediyesi'nin tertip ettiği kültür sanat etkinlikleri kapsamında Karaman'a gelecek. 22 Aralık 2017 Cuma günü gerçekleştirilecek olan El – Metin adlı program, Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde saat 20.00'de başlayacak.

Karaman Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleyecek olduğumuz ve  ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı El – Metin adlı programa tüm Karaman halkımız davetlidir" denildi.

20122017135141.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber