Önce Babanın Sonra  Kızların Cansız Bedenlerine Ulaşıldı

Önce Babanın Sonra Kızların Cansız Bedenlerine Ulaşıldı

Karaman’ın Ermenek ilçesinde çıkan yangında çocuklarını kurtarmak için eve giren babanın ve kızların cesetlerine ulaşıldı

Bu sabah meydana gelen yangın 3 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınırken ahşap ev çökmüştü. Yangında içeriye kızlarını kurtarmak için giren baba Kemal Sağlam ile kızları Zeynep (19) ve Ebru (8) hayatını kaybetti.

Yangında hayatını kaybeden Zeynep Sağlam'ın liseden geçen yıl mezun olduğu ve üniversite sınavlarına hazırlandığı, annelerinin ise beyin kanaması sonucu 2 yıl önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

Baba ve kızlarının cesedi evin kiler bölümünde yan yana bulundu. Cesetler, kesin ölüm sebeplerinin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Ermenek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber