Önce Komşusunu Sonra Kendisini Vurdu

Önce Komşusunu Sonra Kendisini Vurdu

Mersin’in Mut ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi, kız alıp verme meselesi yüzünden tartıştığı komşusunu öldürdükten sonra kendiside intihar etti.

Alınan bilgiye göre olay, Mut'a bağlı Geçimli Mahallesi zeytin alanı mevkisinde meydana geldi. Aynı mahallede oturan Hüseyin Kaya (57) ve Adnan Akay (48) zeytin bahçelerine çalışmaya gittiler. Bahçede karşılaşınca aralarında kız alıp verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Adnan Akay yanında getirdiği av tüfeğiyle Hüseyin Kaya'yı vurduktan sonra, olay yerinden yaklaşık 300 metre uzakta aynı silahı başına dayayıp ateş ederek intihar etti.

Komşuların, silah sesini duymaları sonucunda olay yerine geldiklerinde iki şahsın da cansız bedeniyle karşılaşınca olayı jandarmaya haber verdiler. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından cesetler önce Mut Devlet Hastanesi'ne, daha sonra da otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber