OPPO Alan Müşteri, Ürünün CEOsunu Görünce Şaşırdı

OPPO Alan Müşteri, Ürünün CEOsunu Görünce Şaşırdı

OPPO Türkiye CEOsu  Weijian Zhou Karaman’da Vodafone Cevahir’i ziyaret etti

Vodafone ana bayi Cevahir Telekom Karaman’da son günlerde artan OPPO marka akıllı cihazların satışıyla kendinden söz ettirdi.

Cevahir Akkuş’un kendine has satış yöntemlerini, Vodafone ve bilindik markaların yanı sıra özellikle Türkiye piyasasına yeni giren OPPO’nun kalitesi ile birleştirmesi ile sektörde dikkat çekti.

Cevahir Telekom’un bu çalışmalarını yerinde görmek için Karaman’a gelen OPPO Türkiye CEOsu Weijian Zhou Karaman’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

OPPO’nun iddialı ürünleri ile ilerleyen günlerde Türkiye piyasasında farklı bir yere sahip olabileceğini ifade eden Zhou;

“İlk defa Karaman’ a geldim ve burada bulunmak benim için mutluluk verici. Beni ağırladıkları için Cevahir Bey’e teşekkür ediyorum. Türkiye’ye uzun vadeli bir yatırım planladık. OPPO ürün kalitesini artırmak ve ürünü ispat etmek için çalışacağız. Ürünlerimizde hizmet kalitesi olarak teknolojinin en üst düzey sistemlerini kullanmaya çalıştık. Bizi ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sırasında günün anısına OPPO pastası kesildi, Zhou’ya hediye takdim edildi.

Bütün bunların yaşandığı saatlerde ise Cevahir’den OPPO almak üzere olan bir müşterinin cihazını CEO Zhou’nun elinde alması farklı bir görüntü oluşturdu.


 

OPPO Türkiye CEOsu  Weijian Zhou Karaman’da

OPPO Türkiye CEOsu Weijian Zhou Karaman’da

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber