Orhan Hakalmaz Niğdelilerle Buluşacak

Orhan Hakalmaz Niğdelilerle Buluşacak

Dağların muhteşem doğasını ve enfes dondurmanın tadını bir araya getiren Dağ Doğa Dondurma Festivali yapılacak.

Dağların muhteşem doğasını ve enfes dondurmanın tadını bir araya getiren Dağ Doğa Dondurma Festivali yapılacak. Festivalde Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz da Niğdelilerle buluşacak.

Festival çerçevesinde ertelenen büyük konserin tarihi belli oldu. Ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz 27 Ağustos 2023 Pazar günü saat 21.00'de Çamardı Hükümet Meydanı'nda hayranlarıyla buluşacak. Uzun süredir beklenen konser hem bölge sakinlerinin hem de Orhan Hakalmaz hayranlarını bir araya getirecek. Festivalin renkli atmosferi ve doğanın iç içe geçtiği mekân, unutulmaz bir konser deneyimi vadediyor. Dağ Doğa Dondurma Festivali, doğa ile müziğin kucaklaştığı, unutulmaz anların yaşandığı bir etkinlik olarak katılımcılarına unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Katılımcılar saat 19:00'da Emli Vadisinde yapılacak olan yürüyüş ile hem doğayla baş başa yürüyüş yapma fırsatı bulacak, hem de ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz'ın eşsiz sesiyle unutulmaz bir müzik deneyimi yaşayacak. Orhan Hakalmaz eşsiz yorumuyla Anadolu'nun halk müziği repertuarını festival katılımcılarına sunacak. Türk halk müziğinin sevilen sesi, sahne performansıyla da izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Konserin repertuarında geleneksel türkülerin yanı sıra, Orhan Hakalmaz'ın tanınmış eserleri de yer alacak. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Kısa bir bekleyişin ardından festivalimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu, Orhan Hakalmaz gibi değerli bir sanatçıyı ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Festivalimize tüm doğa ve müzikseverleri bekliyoruz" dedi.

27 Ağustos'ta gerçekleşecek Orhan Hakalmaz konseri, Dağ Doğa Dondurma Festivali'nin en heyecan verici anlarından birini oluşturacak. Sanat, doğa ve lezzet dolu bu özel etkinlik, katılımcıları unutulmaz bir deneyimle buluşturacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber