Otomobile Arkadan Çarpıp Kaçtı: 2 Yaralı

Otomobile Arkadan Çarpıp Kaçtı: 2 Yaralı

Aksaray'da seyir halindeki otomobile arkadan çarpan otomobil olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, çarptığı otomobil takla atarak şarampole düştü.

Aksaray'da seyir halindeki otomobile arkadan çarpan otomobil olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, çarptığı otomobil takla atarak şarampole düştü. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Aksaray - Nevşehir Karayolu 5. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir'den Aksaray istikametine seyreden Y.S. (21) idaresindeki otomobile arkadan gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 68 EN 050 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Y.S. idaresindeki otomobil takla atarak şarampole düşerken sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan B.Y. (20) yaralandı. Kazanın ardından arkadan çarpan otomobil olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralıları ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis kazayı karışıp kaçan aracın peşine düştü. Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de gaz kaçırdığı tespit edilen araçta güvenlik önlemleri aldı.

Otomobile Arkadan Çarpıp Kaçtı: 2 Yaralı

Otomobile Arkadan Çarpıp Kaçtı: 2 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber