Ova Derbisinde Gülen Taraf Süleymanhacı Oldu

Ova Derbisinde Gülen Taraf Süleymanhacı Oldu

Karaman’da hafta sonu oynanan ova derbisinin galibi Süleymanhacı spor oldu

Ortaoba Spor ve Süleymanhacı Gençlik Spor müsabakasının sonucu 4-1 skorla Süleymanhacı Gençlik Spor oldu.

Süleymanhacı Gençlik Spor'un gollerini  İsa Boylu (2), Niyazi Aydal ve Mustafa Uysal kaydetti.

Son 5 maçını galibiyetle kapatan Ortaoba Spor ,  Süleymanhacı gençlik spor karşısında mağlup olarak galibiyet serisi son buldu. Bu galibiyetle Süleymanhacı Gençlikspor şampiyonluk yolundaki avantajını devam ettirdi.

Maçtan sonra açıklama yapan  Süleymanhacı Gençlik Spor kulüp başkanları Erdal Kurt ve Mercik Kızıldeniz'in ortak açıklamasında;

“Şampiyonluk yolunda önemli bir maçı daha geride bıraktık ,  Son 4 maçımızı da kazanıp özlenen Süleymanhacı Gençlikspor şampiyonluğunu ilan edip  maddi manevi desteğini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz.”

Takım Kaptanımız Mehmet Saygın Sezen maç sonrası açıklamasında ise “Emeği geçen tüm yönetim ve futbolcu arkadaşlarımıza maçta göstermiş oldukları kazanma hırsı ve şampiyonluk yolundaki inanma azminden dolayı hepsine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber