Özel Eğitim Öğrencilerine Ziyaret

Özel Eğitim Öğrencilerine Ziyaret

Vali Fahri Meral, Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerini evlerinde ziyaret etti.

Vali Meral'in Özel Eğitim Uygulama Okulunda öğrenim gören Zeynep Verda Şahin ve Rabia Atalay’ın evlerinde gerçekleştirdiği ziyarete; İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt ve Özel Eğitim Uygulama Okul Müdürü Barbaros Orman eşlik etti.
 
Zeynep Verda Şahin ve Rabia Atalay’ın eğitimleriyle ilgili olarak ailelerle bir süre sohbet eden Vali Fahri Meral, Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezinin çalışmaları hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu’ndan bilgiler aldı.
 
Vali Meral’in ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirten öğrenci velileri Halil İbrahim Şahin ve Ali Atalay, çocuklarının eğitimleri için devletimizin sağlamış olduğu imkânlar dolayısıyla başta Vali Meral olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü ve Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi Müdürüne teşekkür ettiler.

1-018.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber