Öztan Petrol'den Anlamlı Hediye

Öztan Petrol'den Anlamlı Hediye

Öztan Petrol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle müşterilerine Türk Bayrağı hediye etti.

Karaman Öztan Petrol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle müşterilerine Türk Bayrağı hediye etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında vatandaşlara Türk bayrağı dağıtan Öztan Petrol yetkilileri "Rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımızla gurur duyuyoruz" dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Öztan Petrol kapsamlı bir Türk bayrağı hareketi başlattı. Öztan Petrol yakıt almak için petrole gelen müşterilerine güzel bir sürpriz yaparak Türk bayrağı dağıttı. Gün boyunca yüzlerce bayrağın vatandaşlara dağıtıldığını söyleyen şirket çalışanları "Bayrağımız, bizim en önemli birleştirici unsurlarımızdan birisidir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi önemli bir günde her evin balkonunda, her dükkanın camında bayrağımızı görmek istiyoruz. Bu anlamda her bayram olduğu gibi, bu bayramda da vatandaşlarımıza şanlı bayrağımızı dağıtıyoruz.

Rengini şehitlerimizin kanından alan bayrağımızla gurur duyuyoruz. Özellikle gençlerimizin bayrak aşkı, vatan sevdası bizleri gelecek adına daha da umutlandırıyor. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bir kez daha kutluyoruz" şeklinde konuştular.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber